• Billiga hotell och boende nära Kolmården

  [wp-booking affiliate=”821421″ query=”Kolmården” label=”nor_kolmarden” ifl=”1″ title=”Hitta och jämför hotell i Kolmården” button=”Visa lediga hotell”]
  När du besöker Norrköping är det ett måste att planera in minst en heldag i Kolmårdens Djurpark som är Nordens största. Den senaste nyheten i djurparken är den nya Safariattraktionen där du kommer väldigt nära de vilda djuren som strävar fritt. Ibland svävar du fram bara nån meter ovanför djuren och ibland är du högt uppe bland trätopparna. En klassiker är förstås Marine World där den berömda delfinshowen finns att beskåda.

  Du hittar många bra och billiga hotell nära Kolmården här på sidan. Klicka på Boka-knappen så ser du direkt vilka hotell och boenden som finns att välja på. Du hittar allt från billiga vandrarhem till stora lyxhotell så det finns något för alla smaker. Du kan välja att antingen bo i centrala Norrköping eller hitta ett mysigt boende i skogarna runt Kolmården. Oavsett vad du väljer kommer du garanterat bli nöjd med ditt besök i Kolmården.

  Bamses värld

  En sak du inte får missa när du är på Kolmårdens djurpark är Bamses värld. Denna populära attraktion bland barn och vuxna hade nypremiär 2015. Här kan du uppleva många av de miljöer som finns i böckerna om Bamse.

  Det går att hinna med både Bamses värld och övriga Kolmården på en dag. Många besökare rekommenderar dock att avsätta två dagar så du slipper stressa igenom de fantastiska upplevelserna som erbjuds. Stannar du två dagar behöver du hitta ett boende. De flesta föredrar ett hotell nära Kolmården för att maximera tiden på Kolmården och i Bamses värld. Vi hoppas att du och din familj får en underbar vistelse på Kolmården.

  Klicka här för att se alla våra lediga hotellrum.