• Restauranger

  Norrköping har ett gäng fantastiska restauranger som är väl värda ett besök när du är här. Du hittar allt från klassisk husmanskost till härliga italienska rätter. Nedan beskriver vi några av de restauranger som vi tycker är bäst i Norrköping. Men ta inte detta som ett facit, smaken är som baken som bekant.

  • Pizza New York, en härlig pizzeria som du hittar på Enebygatan 8. boka hotell i NorrköpingDetta är definivt en av de bästa pizzeriorna i Norrköping. Deras fantastiska New Mexico panpizza får inte missas när du är här. stort plus får även detta ställe på grund av sin mycket trevliga personal. Svårt att tro att man ska hitta sån här god mat i dessa kvarter men dessa pizzor får inte missas!
  • Restaurang Oliver Twist, en underbar restaurang som du hittar på Hospitalsgatan 40.restaurang Oliver Twist Mycket trevlig svensk kvarterskrog som även har pizzor på menyn. Mycket bra service och mycket god mat. Passar även bra för barnfamiljer då personalen alltid tar väl hand om dom så att även de minsta ska trivas. Värt att nämnas från menyn är den mycket prisvärda pepparsteken.
  • Mimmis Visthus, denna mysiga restaurang hittar du på Skolgatan 1. Mimmis VisthusAllt här är ekologiskt och mycket gott och vackert. Restaurangen är inredd i grönt och väggarna är fyllda av fina konstverk. Vackert upplagda rätter serveras av en mycket trevlig personal. Du hittar denna pärla i Knäppingsborgskvarteren som är mycket trevlig miljö.
  • Pappa Grappa bar och restaurang, denna härliga restaurang hittar du på Gamla Rådhusgatan 26. Pappa Grappa bar och restaurangGanska dyr restaurang men den har hög kvalité rakt igenom. Mycket mysigt ställe med fantastiskt god mat.  Passa även på att be om hjälp med att beställa rätt dryck till maten då personalens kunskap är mycket bra på det området.
  • O´learys har såklart även hittat till Norrköping. Så är du galen i sport är detta stället för dig. O´learys börjar nu få lite konkurrens i Sverige eftersom Fredrik Ljungberg nu lanserar sin egen sportbar. Han börjar med att lansera sin bar i Halmstad så boka på halmstadhotell.se om du vill åka ner och testa detta nya koncept. Men Norrköping får nöja sig med O´learys ett tag till och vi tycker det är gott nog.