• Bil

    Resa med bil till Norrköping

    Norrköping ligger precis vid E4an och är som du förstår därför mycket enkelt att ta sig till med bil. Norrköping har ett väldigt kompakt city och du hittar allt inom ett bekvämt gångavstånd. Därför är det enklast att parkera bilen och ta sig runt till fots. det finns gott om både parkeringshus och parkeringsplatser. Vid varje infart till staden får du hjälp att hitta parkeringsplats via informationstavlor.

    Om du istället vill hyra bil när du är i Norrköping finns det många bra alternativ och du kan besöka den här webbsidan om du vill ha bra tips. Rent-A-Wreck är den äldsta och största biluthyrningskedjan i världen. Rent-A-Wrecks koncept är att erbjuda ett rimligt hyrbilsalternativ utan att kompromissa med säkerheten eller tjänsten på något sätt. Rent-A-Wrecks namn hänvisar själv ironiskt till vrak, men deras bilar är naturligtvis godkända, rena, väl underhållna och tillförlitliga välkända märken. Åldern på att hyrbilen varierar, och de blir allt mer nytt. Nyckeln till Rent-A-Wreck existens är att spara pengar aldrig går ur mode. Rent-A-Wreck är det smarta alternativet att hyra nya bilar, så varför betala mer? I Norrköping hittar du dem på Slakthusvägen 1.

    Sixt är en anna hyrbilsfirma som satsar stort på Norrköping och finns etablerat på hela 3 ställen. Du hittar dem på flygplatsen, centralstationen och på Malmgatan 4 så du har många bra alternativ om du väljer dom.

    Avis finns självklart etablerat i Norrköping. Med en hyrbil från Avis åker du dig fort och enkelt genom Norrköping. Ders uthyrningskontor finns på Fjärilsgatan mitt i Norrköping och även på Norrköping Kungsängen Flygplats.