• Caféer

    I en stad som Norrköping där det kanske inte vibrerar av action hela tiden så blomstrar cafékulturen. Det finns hur många mysiga caféer som helst att välja bland och de flesta är konstant välbesökta. Nedan beskriver vi ett axplock av de mest populära caféerna i Norrköping.

    • Café Broadway, detta mysiga café har en tydlig stil från 50-talet. boka hotell i NorrköpingLokalen är mycket fräsch och på sommaren hittar du även en välbesökt gårdsservering här. Caféets personal är mycket trevliga och bidrar mycket till att man vill återvända. Mest prisvärt är nog deras frukostmeny som består av ägg, bacon, ostfralla, färskpressad juice och en härlig kopp kaffe, allt för endast 60 kronor. Inte illa!
    • Café Kuriosa, detta härliga café hittar du på Hörngatan 6. café KuriosaÄven här måste vi berömma personalen som är mycket trevlig men vi känner att de är lite underbemannade då det ofta uppstår köer här. Caféet har en mycket mysig miljö men tyvärr är det ofta fullsatt här, så var beredd på att behöva gå någon annanstans. Goda mackor gjorda på färskt bröd tillhör de mer prisvärda alternativen här.
    • Jolla Choklad och Dessert, är en mysig inrättning som du hittar på Prästgatan 3.Jolla Chocklad och dessert Egentligen är det svårt att skriva om detta ställe enbart som ett café även om det är mest för en fika som man går hit. Men det är så mycket mer som gör detta ställe speciellt då man till exempel ser rakt in i chokladtillverkningen där hemmagjorda praliner görs, helt fantastiska!
    • Café Färgargården, ett härligt ställe som du hittar på Värdshusgatan 8. Café Färgargården i NorrköpingDet här är kanske framförallt känt som ett härligt sommarcafé vid strömmen. Det ligger i gårdsmiljö och har massor av goda smörgåsar och fikabröd. Här snålas det inte med kaffe då det serveras i en liten kanna istället för direkt i koppen. På minussidan hamnar att det även här ofta blir långa köer och många av borden är även placerade så att man missar den fantastiska utsikten över strömmen.